Új Aratás közösség

Korosztály: 30-40 év körüli felnőttek

Bemutatkozás: Katolikus, karizmatikus, evangelizációs közösség vagyunk, amely 1998-ban alakult. Alapvetőnek tartjuk a rendszeres szentségi életet és az Egyház szolgálatát, valamint a Szentlélek közösségépítő adományait (karizmák). Evangelizációnk terei: belső evangelizáció (egymás támogatása), törekvés az egyéni tanúságtételre (a személyes környezetünkben), valamint közös evangelizáció (pl. imaestek). Közösségi alkalmaink énekes, zenés dicsőítéssel kezdődnek és tematikus résszel folytatódnak (pl. imaalkalom, előadás, beszélgetés, megosztás).

A TAGSÁGRÓL: Tagjaink között egyedülállók, valamint kis- és nagycsaládosok egyaránt vannak, akik Budapesten és környékén élnek. A közösség nem csupán imacsoport. Tagjai mindennapi imában és szolgálatban hordozzák egymást, amelynek komoly gyümölcsei teremnek a tagok és a közösség életében is. A közösség tagjává válás háromlépcsős (érdeklődő, jelölt, tag). A tagságot évenkénti elköteleződés és az abban foglaltak megtartása szentesíti. A közösségi tagság iránt olyan személynek érdemes érdeklődnie, aki katolikus, rendszeres szentségi életet él (szentáldozás, szentgyónás), rendszeresen olvassa a Szentírást, valamint nyitott a karizmákra és nyitott az evangelizációra.

Találkozók: A közösség hetente találkozik. Érdeklődők számára havonta van egy nyitott alkalmunk, a részletekről kérjük emailben érdeklődni.

Kapcsolat: Hegyi Gergely közösségvezető, ujaratas[kukac]gmail.com

A közösség Facebook oldala