San Damiano

Korosztály: 30-80 évesek

Bemutatkozás: Közösségünk 2008-ban alakult zömében volt katekumenekből Achilles atya vezetésével. Egyik nyári Assisi-beli zarándokutunk után választottuk a San Damiano nevet. Azóta nagyban változtak közösségünk tagjai, sok új taggal bővültünk, sokan más közösségben találták meg otthonukat. Sok atya volt vezetője közösségünknek: Jónás, Zalán és Tihamér, most újra Achilles atya.
Fő céljaink: közösség kialakítása, ezért minden alkalommal van közös ima, beszélgetés, teázás-nasizás; Emellett évente egy-két napos kirándulás, zarándokút, nyár végén közös grill-party a Balatonnál.
A lelkiéletben célunk hitünk jobb megismerése, őszinte beszélgetésre vágyó tagokkal, és minden évben középpontban van a Szentírás, jelenleg a Jelenések könyvét vesszük át részenként.
Vannak “lazább” programjaink: közös játék és nyári élmények, vetítés megosztása, karácsony, húsvét megünneplése. Alkalmaink mindig nagyon jó hangulatban telnek.
Tagjaink a középkorú és részben nyugdíjas korosztályból kerülnek ki, de mindenkit szeretettel hívunk-várunk, aki szeretne egy jó közösséghez tartozni, ahol a Szentírást mélyebben megismerheti. 

Találkozók: kéthetente szerda 19.00-20.30

Kapcsolat: Kovács Ika Ilona, ikacska@gmail.com, Solymosi Viktória, vsolymosi[kukac]yahoo.de