Újra Városmissziós Napok

Szeptember 30-tól október 8-ig tartjuk az idei Budapesti Városmissziós Napok rendezvénysorozatot a 2020-as Eucharisztikus Kongresszusra készülve Bővebben

A tíz évvel ezelőtt tartott budapesti városmisszió sokakat bátorított hitükben. A Városmissziós Napok egyik célja, hogy mi magunk is megerősödjünk Jézussal való személyes kapcsolatunkban, és még inkább rábízzuk életünket.

A városmisszió másik célja, hogy magunk is misszióba lépjünk: meghívjuk a környezetünkben élőket, akik távolabb vannak az Egyháztól, elhívva őket a missziós programokra.

A Városmissziós Napok programja ezért egyaránt szól fiataloknak, családosoknak, egyedülállóknak, idősebbeknek, istenkeresőknek, gyógyulni vágyóknak, reményt és örömöt keresőknek, imádságos lelkületűeknek, dicsőítő szívűeknek.

A személyes környezetünk melletti tanúságtétel mellett missziós menetre hívjuk a hívőket, hogy ezzel is bátran valljuk meg hitünket. Krisztus világossága ragyogjon föl mindenki számára, hiszen Isten ezt mondja nekünk: „Reményt és jövőt adok nektek” (vö. Jer 29,11)

Szeretettel várunk mindenkit, egyben kérjük, hívják meg a környezetükben élőket, és együtt vegyenek részt ezeken az alkalmakon. Legyen ez az időszak különösen is az imádság és a bátor tanúságtétel ideje, hogy növekedjen köztünk Isten országa.

Templomunk az alábbi programoknak ad helyszínt:

  • Október 5-én, csütörtökön 18.00 órakor gitáros mise, majd városmissziós imaest az Új Aratás Közösség vezetésével
  • Október 6-án, pénteken 19.00-től 20.00 óráig taizéi imaest az evangelizációért a Szociális Testvérek vezetésével
  • Október 7-én, szombaton 15.00-17.30-ig „Bízzál! Kelj föl, hív téged!” címmel gyógyító imaalkalom a templomban a Cor et Lumen Christi Közösséggel

További információ itt.