Templompadló felújítás a 250. évfordulóra készülve + képek

Templomunk felszentelésének 250. évfordulójára készülve április 20-tól megkezdődött a templomhajó padlójának felújítása. Bővebben

A felújítás keretében a templomhajó teljes kövezetét kicseréljük azonos mintázatú új kövezetre, a mellékoltárok kövezése javításra és csiszolásra kerül, a bejárathoz és a portához erős beépített szennyfogó és lábtörlő kerül beépítésre, kialakításra kerül az internetes közvetítésekhez egy kábelhálózat, és a templom akadálymentesítése keretében nagyothallók segítésére egy indukciós hurok, a bejáratnál pedig rámpa készül. A templom boltozatának és az oltárok pókhálózása mellett elkészül a kapu és a homlokzati párkányok ill. a lábazat köveinek restaurálása.

A munkák mintegy 2 hónapig tartanak. A felújítás a kiegészítő munkákkal együtt kb. 18 mFt-ba kerülnek.

A felújításról folyamatosan bővülő képtárunkban itt lehet tájékozódni.

Két kisfilm is készült a munkákról a felújítást végző munkások jóvoltából és ajándékaként – köszönjük!

Köszönjük és továbbra is szeretettel kérjük a testvérek nagylelkű anyagi céltámogatását:

  • a honlapon egyszerű és biztonságos bankkártyás adományozással, csekken, átutalással vagy az irodában való befizetéssel,
  • vagy a Budai Ferences Alapítvány számláján keresztül – 11600006-00000000-85573657.

A templom felújítása és a járványveszély idején a templom zárva van, a szentmiséket a rendház kápolnájában tartjuk és honlapunkon keresztül ONLINE követhetőek.

A járványveszély elmúltával és a nyilvános istentiszteletek újbóli engedélyezése esetén a vasárnapi miséket a templomban tartjuk majd – erről időben tájékoztatjuk híveinket.