Plébániai logó-pályázat – meghosszabbítva 2020. január 1-ig!

Az Országúti Ferences Plébánia felszentelésének közelgő 250. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet a templom ill. a plébánia logójának megtervezésére. Bővebben

A logó alkalmas, egyszerű és kifejező módon jelenítse meg a templom, ill. az országúti plébánia jellegét, legyen alkalmas módon használható a 250. évforduló alkalmából és más módokon, pl. kiadványokon, pólón, médiafelületeken is.

Kik pályázhatnak?

  • A pályázatra bárki jelentkezhet, előképzettségtől és foglalkozástól függetlenül. A pályázat készülhet egyénileg vagy csapatmunkaként is.
  • A pályázat során kategóriákat nem különböztetünk meg. Egy pályázó (csoport) több művel is pályázhat.

Díjazás

A győztes pályaművek között a nyertesek életkorának megfelelő díjakat osztunk ki: pl. éttermi vacsorautalvány, strandbelépő, fagylaltutalvány, stb.

Pályázat benyújtása

Pályázni és képet feltölteni JPG és JPEG (Joint Photographic Experts Group) formátumú képpel lehet. A kész pályázatokról készült képeket – vagy a letöltési linket – az orszagut250@gmail.com e-mail címre várjuk.

A pályaművek beérkezésének határideje: 2019. december 1. volt, amelyet meghosszabbítottunk 2020. január 1-ig.

A pályamű benyújtásával a pályázó vállalja, hogy a plébánia a művet külön díjazás nélkül felhasználhatja a plébániai élettel és az évfordulós ünnepekkel kapcsolatos kommunikációja során (online, print, stb.).