NEK regisztráció

Bátorítjuk a testvéreket a szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való mielőbbi regisztrációra. Bővebben

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való regisztráció a NEK honlapján keresztül végezhető el – iec2020.hu. Az egyhetes programsorozat részletei a honlapon megtalálhatók.

Ezekre a többségében ingyenes programokra való regisztráció nem jár elköteleződéssel, ingyenes, egyben lehetővé teszi, hogy biztosan névre szóló helyekhez hozzájussanak és hogy minden lényeges információról időben értesüljenek.

A regisztráció alkalmával – vagy később bejelentkezve – az Országúti Ferences Plébánia csoportjához csatlakozhatnak az IEC-Q2JL kód megadásával, így egy helyre kerülnek plébániánk hívei.

Kérdésekkel Somogyi András, a plébánia NEK-megbízottja is kereshető: soandras[kukac]gmail.com.

A fizetős események csupán a 2020.09.14-18. közötti, a Hungexpon tartott konferencia eseményei – katekézis előadások, szentmise, fakultációk, fórumbeszélgetések, – amihez ebéd és BKV bérlet is jár.

Ezekre 2020.03.13-ig igen kedvezményesen lehet regisztrálni, (7200.- Ft 5 napra), de később s van rá mód, csak kicsit magasabb áron (9000.- Ft, augusztustól 10.800.- Ft). Lehet 1, 2, 3 napra is jegyet vásárolni.

Még egy fontos infó: 2020.09.19. szombat 10.00-15.00 óra között a Margitszigeten lesz Családi nap, melyet a CSJK, köztük plébániánk hívei szerveznek nagy erővel. Érdemes betervezni a részvételt!