Imalánc Magyarországért – meghosszabbítva Pünkösdig!

Az Országúti Ferences Plébánia Képviselőtestületével Krisztus Király ünnepétől kezdve imaláncot indítunk hazánkért. Bővebben

Novembertől meghirdetett imaláncunkat Pünkösd ünnepéig folytatjuk – szeretettel hívunk a csatlakozásra benneteket, mert hazánknak és a világnak továbbra is nagy szüksége van az imádságra és a békére – jelentkezés a lenti linken.

Kedves plébániai barátaink!

Az Országúti Ferences Plébánia Képviselőtestületével imaláncot indítunk hazánkért.

Hívjuk tehát plébániánk híveit és minden jószándékú hívőt, hogy imaláncunkhoz kapcsolódva 2021 Krisztus Király ünnepétől 2022 április elejéig minden nap imádkozzunk együtt hazánkért.

Ebben a 20 hétben plébániánk családjai és hívei így 1-1 hetet vállalhatnak, ezzel csatlakozva közös imaláncunkhoz.
Vállalásukat és részvételüket – keresztnevüket és az együttimádkozók számát megadvaebben a táblázatban jelezhetik, vagy akár az iroda címére emailben is megküldhetik csatlakozásukat (orszagut@ferencesek.hu).

Az ima módja egyénileg is megválasztható, de jó szívvel ajánljuk Szent Pió atya kilencedét is,  amelyhez a következő fohászok használatát javasoljuk:

  • Add, hogy magyar népünk bűnbánatot tartva teljes szívvel térjen meg Istenhez, keresse az Ő arcát és az Ő akaratát, és cselekedje meg az igazság és a szeretet cselekedeteit!
  • Áldd, erősítsd és óvd meg népünk egyházi és politikai vezetőit, hogy örömmel és bizalommal, akaratod szerint tudják vezetni a magyar népet és építeni a Te Országodat – Te legyél az Igazság és Bölcsesség számukra!
  • Kérjük a tisztánlátás, egység és béke ajándékát nemzetünk számára, hogy újjászülessen és meggyógyuljon országunk, és azzá váljon, aminek Te megálmodtad!