A logó-pályázat eredményhirdetése – 2020.03.01.

Nagyböjt első vasárnapján a családos mise végén kihirdettük a 250. éves évforduló kapcsán meghirdetett plébániai logópályázat eredményét. Bővebben

Az első díjat Kővári Gábor kapta, jutalma egy Aquapark családos belépő, egy kétszemélyes vacsora a Vak Varjú étterembe korlátlan fogyasztással, egy családos belépő a Bélyegmúzeumba és egy családi utalvány az Auguszt cukrászdába.

Második helyezést értek el alkotásaikkal Demjén Bence és Takács György, akiknek jutalma egy-egy kétszemélyes vacsora a Vak Varjú étterembe korlátlan fogyasztással, családos belépő a Bélyegmúzeumba és családi utalvány az Auguszt cukrászdába.

Minden további pályázó – Bercsi Márta, Csutorka Júlia, Erdeős Éva Sarolta, Keller-Márku Judit, Mátraházi-Papp Krisztina, Nagy Dorottya Klára, Pál Éva, Sárkány Katalin, Urbán Orsolya – családi utalványt kapott az Auguszt cukrászdába és a Bélyegmúzeumba egy csoportos belépőt.

Köszönjük a hívek szavazatait a közönségszavazás alkalmával!

Köszönjük minden pályázó közreműködését, igényességét, munkáját és szeretettel gratulálunk nekik!

Az ünnep fényképei a ITT megtalálhatóak.

Az első helyezett alkotás bemutatása: A szimbólum keretbe foglalja az Országúti Ferences Plébánia egészét: KERESZT + TAU (T betű) + ORSZÁGÚTI. Érzékelhető, hogy az egyszerűség volt a fő vezérelv a vizuális egység megalkotásánál. Az alul nyitott kör a nyitottságot, a befogadást erősíti egy hívogató kaput szimbolizálva. Köszönjük Kővári Gábor szép, igényes és átgondolt munkáját!

A két második helyezett pályamű bemutatása:

Demjén Bence alkotása: A központi elem a Szent Damiano-i kereszt. A vonzásában élő közösséget pontok jelképezik, ezek színei a kereszt főbb színeit tükrözik. Az, hogy logó kerete nem lezárt, a közösség nyitottságát, élő dinamizmusát fejezi ki.

Takács György: Itt a fő motívum, a barokk templom ablakának a kontúrja. Ez adja a keretét a stilizált templom motívúmnak, ami alatt megjelenik az országút ábrázolása. A klasszikus jegyek megőrzése mellet a logó vonalvezetése tükrözi az aktuális trendeket.